september 2012

Nytt familiemedlem

Hei!

Nå er det en stund siden jeg har blogget, men det har skjedd noe fantastisk denne uken! Jeg har fått en lillebror! Han er helt nydelig og helt perfekt. 


GULLGUTTEN!!♥ 

Blir nok en del bilder av meg og han fremover, eller bare han. Har foressten høstferie om en uke! Da blir det fullbloggings!

Q: Hva syns du om gullgutten?

Oda♥

Utsira m. klassen

Hei!

Fra torsdag til fredag var vi på klassetur til Utsira, kjempegøy! Jeg tok over 700 bilder, men dere får ikke se fult såå mange her. Vi tok båten tiidlig om morgenen på torsdagen, men det var egentlig greit, for da fikk jeg soloppgangen på noen bilder! Når vi kom fram, så begynte det selfølgelig å pøse ned, og vi måtte krabbe oss over en "myr" 

 


Her fikk dere altså et lite (langt) samendrag av turen til Utsira.

Oda♥

Happy, Happy, Happy!Skolebilde=Helt greit, Timene=helt greit, Audition=AMACING! Selfølgelig hadde jeg jo ikke stemme i dag morges, men så spiste jeg et par (10) stk Repsils på skolen, å da kunne jeg være med på audition! Jeg ble så utroolig stolt over meg selv, jeg fikks å mange gode komentarer tilbake av lærerne mine. Er i helt ekstase, nå er det bare til å vente på hvilken rolle jeg får. Håper selfølgelig på en hovedrolle. Og forresten har bursdagsgaven min fra Allette kommet, nemlig tre iPhone 4 deksel! De kom i posten til henne idag! Får dem senere i kveld når vi skal på sånn "Kick-Off" konfirmantgreier i kirken. Legger ut bilder senere i kveld

Q: Skal du være med i et skoleskuespill i år?

Q: Hvordan ble ditt skolebilde?

Oda♥

 

Bilder fra bursdagen min igår + gavene


Nydelige Karoline gullet mitt♥


Kaja, Ballongi (Kaja sin venn), Sissel og Martine♥

Having fun with those "blåseting" XD

Mee♥

Kajaa♥
Karianne♥
Vibeke Gulle♥

Bente og Bjørg Miriam♥

Haha, meh og Karoliine♥

Gulle♥

Kaja sin blåseting♥

Proffen♥

Kaja, meh og Karianne♥

My gifts♥

French Manicure (fra bente)♥

Kjerlighet på pinne fra Martine og Tyggis fra Allette♥

Pængan fra alle sammen♥

Nydelige boksen fra Allette♥

Det var kjempe gøy igår! Vi hadde quiz, danset tok masse bilder og snakket♥ Beste selskapet jeg noen gang har hatt! Ikveld skal bente sove hos meg, så vi tar nokk et par bilder da ja...

Q: Hva gjorde du igår?

Oda♥