januar 2013

Dagens bilde


 What do you think today?


Idag har jeg og Kaja vert på oasen, kjøpte meg bare en genser og et skjerf. Imorgen skal innleggene komme tidligere på dagen, slik at både dere og jeg får sove godt♥

Oda♥

Lavender


Verdens aller beste duftlys! Fikk det til jul av en veninne. Det er et lite, lilla, lavenderluktende duftlys, som seriøst fyller hele rommet med verdens beste lukt♥ Har ikke brukt det enda, siden det er så søtt. Liker veldig godt den lilla sløyfen. Men nå skal jeg hoppe til sengs. Natta verdes beste lesere♥

Oda♥

Just one big smile


Dagens redigert v.s uredigert <3

Q: What do you think?

Blue and Grey!
Happygiirl!! ♥

I dag har vi fri fra skolen! Woop woop♥ Skal vere med Kaja senere idag, tar med kameraet og håper jeg får tatt massemasse bilder. Men nå skal jeg ned å ta meg en treningsøkt på trenemølla som vi fikk satt opp igår. Viss dere vil kan jeg legge ut "treningsprogrammet" mitt en dag? 

Igår hadde jeg forresten 98 sidevisninger på bloggen!! Love you♥

Oda♥

Red, White and a hint of black

Oda♥

Lars 4 måneder

Som jeg sa tidligere idag, så ble lars fire måneder igår! Tiden går så utroolig fort og han vokser seg bare større og større♥ Jeg har laget en liten collage fra bildene jeg og bente tok igår. 


Loveu little bro♥

Oda♥

Barnedåp!

Looong time Nooo see... Jeg har vert lenge borte nå, I know. Men ett av nyttårsforsetterne mine (fra nå av) skal være (prøve) å blogge minst en dag. Men for et comeback, for idag hadde vi nemlig barnedåp for Lars, og jeg fikk ha bunaden min på! Hihi♥ Her  kommer vertfall noen bilder!Denne herlige lekebrannbilen fikk han av den ene fadderen sin! 

Herlige gutten og dåpsbarnet (lillebroren min) ♥

NYE BUNADEN MIN!! ELSKER DEN! ROGALANDSBUNAD! GRØNN! (ignorer den delen av håret som er i lufta er dere snille)

For en herlig dag, med en herlig familie. Jeg er forresten en av fadderne hans, wihuu♥ Kjempegod mat, herlig lys for fotografering (bildet av meg er forresten tatt av søskenbarnet mitt Eirin), men nå var det deilig å komme ut av bunaden og inn i joggebuksa. Vi snakkes i morgen folkens!

Forressten lurer jeg på om noen kan lage en header til meg? Jeg skal legge ut noen bilder i morgen (freshe) siden jeg skal ha en mini photoshot imorgen (alone).

Oda♥